B2B/B2C E-commerce m.b.v. nopCommerce

Weboplossingen geïntegreerd in uw bedrijf.

Voor wie?

Voor de KMO die zo een efficient mogelijk en zo geautomatiseerd mogelijk wenst te verkopen via een webshop.

Wat?

nopCommerce is een veelzijdige E-commerce omgeving die ons toelaat om op snelle manier uw webshop te realiseren. De ingebouwde functionaliteiten zijn heel uitgebreid en inspirerend. 

Daarnaast kan NewLink indien vereist de nodige integratie en aanpassingen aan uw webshop maken zodat deze nopCommerce oplossing naadloos aansluit aan uw interne processen.

De grote kracht van deze E-commerce oplossing is enerzijds de heel lage toegangsdrempel maar anderzijds de mogelijkheid om projecten gebaseerd op dit E-commerce platform te laten uitgroeien tot een strategische en scaleable troef voor uw organisatie.

Ook qua vormgeving kan uw webshop stap per stap werken door te beginnen met representatieve economische thema’s en doorgroeien naar een high-end look-and-feel.

nopCommerce oplossingen zijn gemakkelijk uitbreidbaar. 1000-den bestaande operationele nopCommerce websites zijn een garantie voor continuiteit voor uw oplossing. 

Dit platform heeft een ingebouwd bonuspuntensysteem dat gebruikt kan worden voor het uitbouwen van getrouwheidsprogramma's.

Recente referenties: www.wilcon-security.be, www.deca.be, www.worldtradingeurope.com, www.axept.be,...

Is deze dienst voor U?

We bieden naast beginnende organisaties vooral een oplossing vooral ondernemers die al een bestaande webshop hebben maar niet kunnen wat ze echt nodig hebben om zich te onderscheiden. We denken dan bijvoorbeeld aan:
  • Eenvoudiger beheer door middel van automatisatie
  • Specifieke integratie in uw ERP/CRM systeem
  • Het integreren van allerlei samenwerkingsverbanden (resellers, affiliate werking,...)
  • Afgeleide webshops voor specifieke markten met zelfde productdatabase
  • Niet standaardvereisten qua afhandeling, logistiek, marketing, automatisatie, aankoop,... maar dit toch zo automatisch mogelijk zou moeten gebeuren.
  • Internetmarketing

Heeft U ook deze vragen?

Hoe kan ik de verkoop van mijn webshop verhogen? Kan het onderhoud van productinformatie niet eenvoudiger? Kunnen de bestellingen niet geautomatiseerder verwerkt worden?


Wenst U meer informatie?


E-mail *
Onderwerp *
Bericht *


Meersstraat 4W2
B-9160 Lokeren
België
info@newlink.eu
TEL +32 (0)494 264 247
BTW BE-0878.407.452
Kostelecká 820/65
CZ-19600 Praha 9
Tsjechië
info@newlink.eu
TEL +420 266 312 022
BTW CZ-25607847